PMP: Ponta este calul troian din interiorul Opoziţiei

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

PMP îl descrie pe Victor Ponta ca fiind „un mitoman patologic care a ţinut cu tot dinadinsul să-şi confirme renumele de „Pinocchio" prin declaraţiile mincinoase cum că Preşedintele Traian Băsescu şi PMP nu îşi doresc îndepărtarea Cabinetului Dăncilă".

 Victor Ponta a declarat că Traian Băsescu și PMP nu își doresc îndepărtarea Guvernului Dăncilă.

„Mitomanul patologic Victor Ponta a ţinut cu tot dinadinsul să-şi confirme renumele de „Pinocchio" prin declaraţiile mincinoase cum că Preşedintele Traian Băsescu şi PMP nu îşi doresc îndepărtarea Cabinetului Dăncilă, unul dintre cele mai incompetente guverne de după 1989. Prin astfel de afirmaţii, liderul ProRomânia dovedeşte că a fost infiltrat în opoziție pentru a încerca să distrugă șansele de promovare a moţiunii de cenzură.

Ponta este calul troian din interiorul Opoziţiei, foștii PSD-iști care l-au urmat în pe acesta în ProRomânia dorindu-și să ajungă să controleze Guvernul Dăncilă, pentru ca mai apoi să preia puterea în PSD. Victor Ponta este un personaj politic comparabil ca toxicitate cu Liviu Dragnea, fiind faţa cealaltă a monedei PSD.

Ipocrizia lui Victor Ponta este cu atât mai mare cu cât, în urmă cu doar câteva zile, parlamentarii ProRomânia, în frunte cu fostul Premier Tudose, au votat cot la cot cu PSD-iştii instalarea lui Marcel Ciolacu în fruntea Camerei Deputaţilor. Pe de o parte, pe motiv că sângele apă nu se face. Pe de altă parte, ca rezultat al unui troc politic mizerabil în care Pinocchio şi-a obţinut propriul grup parlamentar deşi partidul său nici nu exista la momentul alegerilor parlamentare din 2016”,a transmis PMP, într-un comunicat de presă.

PMP cere Opoziției să voteze cu bilele la vedere pentru "demolarea acestui Executiv ticălos şi incompetent".

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel