Pleşoianu LOVEŞTE din nou în Dăncilă: "Este TELEGHIDATĂ!"

Andreea Cosma |
Data publicării:

Liviu Pleşoianu continuă valul de atacuri la adresa premierului Viorica Dăncilă, despre care spune că este "teleghidată".

Deputatul acuză că se încearcă împiedicarea candidaturii sale şi a lui Codrin Ştefănescu la posturile rămase libere în partid.

"Am înţeles că până acum a fost dictatură în partid şi acum este foarte multă democraţie. Vreau să văd dacă e cu adevărat democraţie pentru că, din ce aud, din partid, multe zvonuri. Se pare că şi candidatura mea se încearcă să fie blocată şi candidatura lui Codrin Ştefănescu. Nu a fost încă blocată dar se zvoneşte că vor să scoată funcţia de secretar general. Se zvoneşte, să vedem. Aştept să văd ce spune doamna Dancilă despre asta.

Citeşte şi: Pleşoianu, ATAC în RAFALĂ la Dăncilă şi Tăriceanu: "E LIMPEDE! PSD va fi predat cu arme şi muniţii"

Se zvoneşte că vor să scoată funcția de secretar general să nu se mai poată candida la Congres şi să fie numit în CEx. Sper să nu fie adevărat. În cazul meu încearcă să se blocheze candidatura printr-un element birocratic, în sensul că voi avea susţinere de la zece organizaţii, dar dacă nu am de la organizaţia din care fac parte, atunci nu aş putea să îmi depun candidatura".

 

Pleşoianu: "Dăncilă este teleghidată"

 

Pleşoianu a mai spus că Viorica Dăncilă ar fi "teleghidată" de anumite persoane.

"Nu am cum să nu bănuiesc aşa ceva pentru că doamna Dăncilă a şi spus că e alt om acum, că s-a regăsit pe sine, că până acum nu a fost dânsa. Vă daţi seama? Premierul României spune că nu a fost cu adevărat ea însăşi până acum. Nu am cum să nu mă gândesc la faptul că este teleghidată de oameni care nu fac parte din statul paralel, pentru că statul paralel "nu există".

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel