Pleşoianu îi ATACĂ pe Dăncilă și Teodorovici: „Se sacrifică pentru pentru patrie. Dacă nu ea, atunci partenerul de ping-pong narcisist”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Sursa foto: captură Antena 3
Sursa foto: captură Antena 3

Liviu Pleşoianu a declarat, despre faptul că Viorica Dăncilă a spus că va candida la prezidenţiale dacă PSD îi va cere, că aceasta nu comentează deciziile „justiţiei”.

„Au respins revizuirea adopţiei. Au respins suspendarea sinistrei procuroare. Au călcat cu bocancii peste sufletele unor fetiţe, surori de suflet. ...Dar e ok. Birchall se ocupă să rămânem în "Club". Dăncilă nu comentează deciziile "justiţiei" şi, neconflictuală fiind, se sacrifică pentru partid şi pentru patrie şi vrea la Cotroceni. Dacă nu ea, se sacrifică atunci partenerul de ping-pong narcisist, cel care a spus, de asemenea, că nu mai comentăm deciziile "justiţiei". Dacă nu experţii în ping-pong, atunci Werner sau Barna/Cioloş... Ceea ce e foarte bine, pentru că înţeleg că sunt foarte iubiţi de popor tocmai pentru că iubesc la rândul lor foarte mult "justiţia" minunată din România...

Eu îmi fac datoria până la capăt anul acesta. Însă lucrurile sunt clare: poporul român se va duce vesel spre prăpastie sau se va trezi. E ultima deschidere de destin. Nu poţi să ratezi la infinit şi să ai totuşi, la infinit, alte ocazii... Dacă, după două mandate Băsescu, vine şi al doilea mandat Iohannis, ori primul mandat Barna/Cioloş/Dăncilă/Narcis, atunci... bine", a sctis pe pagina de Facebook Pleşoianu.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel