Pleşoianu, REPLICĂ ACIDĂ pe Facebook: "Pentru ființa Andrei Caramitru..."

Andreea Cosma |
Data publicării:

Liviu Pleşoianu îi dă replica lui Andrei Caramitru după ce a postat un mesaj referitor la cei care strâng semnături pentru deputatul PSD, candidat la alegerile prezidenţiale.

"Pentru ființa Andrei Caramitru, cel care îl consiliază pe Barna și se ocupă de "programul de guvernare" USR-PLUS, toți cei care ați hotărât să mergem împreună pe același drum, toți cei care strângeți semnături în toată țara fără să cereți ceva în schimb, fără ca măcar să vă cunosc personal, toți cei care din banii dumneavoastră v-ați imprimat tricouri și v-ați confecționat măsuțe, toți cei care, cu inima vie și curată, vă doriți ca țara asta să fie DEMNĂ în lumea cea mare - sunteți niște persoane de mâna a II-a:

"Nu înțeleg democrația, nu înțeleg ce înseamnă Europa, nu au bani sa meargă la mall-uri sau terase sau in City-break-uri. Și - cel mai important - nu se simt respectati de nimeni. Toți rad de ei."

...Asta crede și asta spune despre dumneavoastră Andrei Caramitru, liderul "partidului schimbării", cel care se va ocupa de "programul de guvernare" USR-PLUS. Ni-i nimic, atâta poate specia lui...

În ce mă privește, am tot respectul pentru efortul dumneavoastră din aceste săptămâni! Dacă vom reuși să strângem semnăturile, acesta va fi un minunat semnal, la 30 de ani de la Revoluție: semnalul că românii vor să lucreze ÎMPREUNĂ, că încă se mai poate!

Fie să FIM, oameni liberi!", a scris Pleşoianu pe pagina sa de Facebook.

Citeşte şi: Barna, despre plecarea lui Tăriceanu din coaliţia de guvernare: "Cât de RIDICOL poate să fie"

Reacţia vine după ce Andrei Caramitru a scris că cei care strâng semnături pentru Liviu Pleşoianu, Alexandru Cumpănaşu o fac din disperare, simţindu-se excluşi din societatea de astăzi.

"Oamenii ăștia - care se implica pentru un clovn ca Pleșoianu - nu o fac din prostie. O fac din disperare. Ei sunt marii perdanți ai ultimilor 30 de ani. Se simt profund pierduți intr-o lume care merge prea repede înainte pentru ei. Nu înțeleg democrația, nu înțeleg ce înseamnă Europa, nu au bani sa meargă la mall-uri sau terase sau in City-break-uri. Și - cel mai important - nu se simt respectati de nimeni. Toți rad de ei.

Și atunci ce fac? Se revolta. Și ei vor sa schimbe sistemul. Însă intr-o direcție care le e familiara. Cea de dinainte de anii 90. Când erau tineri, când aveau o slujba, poate stupida și mizera intr-o uzina, dar se simțeau respectati (erau “oamenii noi”, cei care construiau “victoria socialismului”). Acum simt ca societatea din orașe îi exclude.

Cred ca politicienii din zona noastră ar trebui sa le arate ca și ei există. Ca ii respecta. Sa ii aducă cu mintea spre Europa. Pentru ca sunt foarte multi. Dacă nu - ei își vor cauta salvarea de la mincinoși nenorociti ca Pleșoianu, Cumpanasu sau Dragnea. Sau un viitor Erdogan de România. Și vom avea cu totii mari probleme", a scris Andrei Caramitru pe pagina sa de socializare.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel