Pleşoian o ATACĂ pe Ana Birchall: "S-a rătăcit şi a greşit clubul"

Alexandra Steoleaca |
Data publicării:

Deputatul PSD Liviu Pleşoianu a atacat-o, miercuri, pe Ana Birchall, ministru al Justiţiei, după ce aceasta a declarat, referitor la raportul GRECO, că dacă eşti într-un club trebuie să respecţi regulile. Pleşoianu îi reproşează acesteia că poate "s-a rătăcit".

"..Doamna Birchall s-a rătăcit şi a greşit clubul. Clădirea aia mare pe care scrie "Ministerul Justiţiei" e altceva. Ajutaţi-o pe doamna Birchall să nu mai ajungă din greşeală, în fiecare zi, acolo... Eu, unul, cer remanierea distinsei din ziua în care a fost propusă ministru. Ana de la «Justiţie»: «Orice analiză e importantă, orice raport e important şi dumneavoastră ştiţi că atunci când, ca regulă generală, când eşti într-un club, e nevoie să respecţi regulile.»", scrie Liviu Pleşoianu pe Facebook.

Declaraţie vine în contextul în care Ana Birchall a vorbit despre apartenenţa la un "club" şi respectarea regulilor, făcând referire la raportul GRECO.

"Orice raport, ca orice analiză, eu cred că este important. Orice analiză e importantă, orice raport e important şi dumneavoastră ştiţi că atunci când, ca regulă generală, când eşti într-un club, e nevoie să respecţi regulile. Pe recomandările din raportul GRECO permiteţi-mi să mă pronunţ după ce vor fi publicate", a declarat Ana Birchall.

Grupul Statelor contra Corupţiei (GRECO) a transmis că România a înregistrat progrese insuficiente în combaterea corupţiei exprimând preocupare privind reformele din sistemul judiciar, în special asupra refuzului Bucureştiului de a desfiinţa Secţia specială de investigare a magistraţilor, conform Mediafax.ro.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel