Pleșoianu, REACȚIE după ce Ciolacu a vorbit de revenirea lui Mihai Tudose în PSD: „Acum îmi explic”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Liviu Pleșoianu a luat foc după ce Marcel Ciolacu a spus recent că este posibil ca fostul premier Mihai Tudose, care a demisionat din Pro România, să se întoarcă în rândurile social-democraţilor.

Declarația liderului interimar al PSD l-a scos din sărite pe Pleșoianu, care comentează sarcastic afirmația acestuia.

„Dragi colegi deputați și senatori din PSD, îmi pare rău să vă anunț, dar fiecare dintre dvs. este doar "un parlamentar din 465". Jucați în Liga a 4-a, așa cum vă transmite domnul Ciolacu. Sunteți nesemnificativi prin cantitate și ar trebui să vă lipiți afișe pe uși și pereți cu chipul domnului Mihai Tudose, care, spre deosebire de dvs., joacă în Liga Campionilor, fiind "un europarlamentar din 36".

Acum îmi explic și gestul meu complet greșit de a nu-l vota pe domnul Tudose premier. Fiind doar "un parlamentar din 465", nu am putut înțelege anvergura europeană a celui care avea să devină "un europarlamentar din 36". În plus, statutul meu precar cauzat de situația că sunt doar "un parlamentar din 465" m-a determinat să critic în mod eronat și prefața-Maior + postfața-Coldea din cartea celui care urma să fie "un europarlamentar din 36". De asemenea, demnitatea de duzină conferită de aceea că sunt doar "un parlamentar din 465" m-a împins spre greșeala de a considera mizerabile următoarele afirmații ale Eminenței Sale Tudose ("un europarlamentar din 36"):

Moțiunea de cenzură împotriva Guvernului PSD:
"Nu a fost atât o moțiune împotriva unui guvern, cât o moțiune pentru România!"

Acordarea votului de încredere pentru Guvernul Orban:
"Eu consider că astăzi va trebui să avem un Guvern, din mai multe motive, toate extrem de serioase și de grave. Nu știu cât de bun sau rău va fi viitorul Guvern, dar orice este mai bun decât haosul de azi!"

Dragi colege, dragi colegi, vă rog să țineți cont de evaluarea domnului Ciolacu și să admiteți precaritatea demnității dvs. publice. Primul pas, întotdeauna, este acceptarea propriei condiții... Apoi, următorul pas e reprezentat de raportarea la modele, la ELITE. Căutați pe GOOGLE o fotografie cu domnii Tudose și Ciolacu, decupați-l doar pe domnul Tudose (în fond, Ciolacu e și el, conform propriei analize, doar "un parlamentar din 465") și lipiți poza pe perete. Astfel, de fiecare dată când intrați și ieșiți din casă, vă veți reaminti de propria nimicnicie și veți putea să vă închinați la cel care, spre deosebire de dvs., e "un europarlamentar din 36"!

Semnat:
"un parlamentar din 465"", scrie Pleșoianu.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel