Pleșoianu o acuză pe Dăncilă de CENZURĂ: "S-a hotărât să nu mai VORBESC deloc"

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Deputatul PSD Liviu Pleșoianu lansează un nou atac la adresa Vioricăi Dăncilă, pe care o acuză de cenzură și că, în cazul desemnării candidatului la prezidențiale, a schimbat regulile în timpul jocului. 

"Când te temi de VOCEA OMULUI LIBER, atunci te răzgândești și te adăpostești... Ultra-democrata doamnă Dăncilă spunea pe 14 iunie că vom face congres pentru desemnarea prezidențiabilului PSD, congres unde candidații vor VORBI și își vor expune propria platformă. ...Între timp, am VORBIT la celălalt congres, cel din 29 iunie. Iar deranjul a fost atât de mare, încât s-a luat hotărârea să nu mai VORBESC deloc. Ca atare, nu mai vin candidații, la Congres, să VORBEASCĂ LIBER, să CONVINGĂ, să-i audă toată România și să fie VOTAȚI, ci "se decide candidatul în CEX".

Super-democrație! Cât de FRICĂ vă e de un OM LIBER, care VORBEȘTE LIBER... Asta spune totul despre voi. Dar veți afla în câteva luni părerea românilor despre ce faceți acum. Eu voi candida pentru OAMENII LIBERI din această țară! În rest, inflație de politruci...

Viorica Dăncilă, 14 iunie 2019: "Cred că pentru candidatul la prezidenţiale trebuie să avem un congres separat, un congres în care să ne raportăm numai la alegerile prezidenţiale, în care candidaţii să vină cu propria lor platformă pentru a câştiga alegerile prezidenţiale", este mesajul postat pe Facebook de Liviu Pleșoianu.

Deputatul PSD alătură și o fotografie la postarea sa:

 (w670)

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel