Plângere penală Timmermans. C.T. Popescu: "Au înfipt zambila în colivă ca să dea bine la popor"

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Cristian Tudor Popescu a comentat plângerea penală depusă de un site apropiat PSD la adresa prim-vicepreședintelui Comisiei Europene, Frans Timmermans.

Plângerea penală depusă de un site apropiat PSD și înregistrată de secția specială pentru investigarea magistraților împotriva mai multor oficiali europeni și procurorului general al României a fost făcută "să dea bine la popor", a spus la Digi24 jurnalistul Cristian Tudor Popescu.

„Știa d-na Florea și știa dl Stan că demersul e ridicol la nivel european? Eu zic că da. E exclus că această doamnă, în ciuda orientării politice și ordinelor pe care le execută, în mod clar, nu poate să nu cunoască, să nu știe, în calitate de procuror, de jurist, obligațiile României în raport cu tratatele semnate cu UE și să nu știe că, așa cum președintele Iohannis nu poate fi cercetat până nu-și termină mandatul sau un parlamentar nu poate fi cercetat dacă nu aprobă Parlamentul – există un sistem de imunități. În mod normal, această plângere trebuia respinsă (...)

E o secție românească, nu se mai pune aici problema că e parchet, că e secție specială. E o secție românească, îl trage de răspundere pe dl Timmermans. Au înfipt zambila în colivă ca să dea bine la popor", a spus Cristian Tudor Popescu la postul Digi 24. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel