Plângere penală pentru manelistul Costel Biju, după ce a blestemat polițistul care îl amenda: "Mama face farmece. În 15 zile, pregătește-te!"-VIDEO

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Reprezentanții Sindicatului Europol au depus plângere penală pentru ultraj împotriva lui Costel Biju, după ce manelistul a blestemat un polițist care l-a amendat pentru că nu purta mască. 

Cântăreţul de manele Costel Biju a blestemat un polițist care l-a amendat pentru lipsa măştii de protecţie în spaţii închise. În momentul în care a realizat că va primi amendă, manelistul i-a spus poliţistului care l-a sancţionat că mama sa face farmece şi să se "pregătească", pentru că "în 15 zile i se va întâmpla ceva rău".

"Cetățeanul onest, cu model de comportament copiat cel mai probabil de la alții care se cred deasupra legii, aflând că este sancționat contravențional a recurs la a-l amenința pe colegul nostru, promițându-i, într-un limbaj suburban, că în 15 zile i se va întâmpla ceva rău, deoarece mama sa are la rându-i îndeletniciri obscure, constând în faptul că face farmece, în trecut un polițist decedând ca urmare a demersurilor acesteia, în mod ostentativ rupând în fața polițiștilor prezenți, procesul verbal de constatare a contravenției, nu de alta, dar un astfel de cetățean „are o valoare” ce depășește prevederile legale", este mesajul postat de Europol.

VIDEO

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel