Pîslaru, după SCANDALUL de la Antena 3: „A fost o greșeală să credem că putem merge la emisiunea lui Gâdea”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Dragoș Pîslaru recunoaște că a fost o greșeală prezența membrilor USR PLUS la emisiunile Antenei 3 și spune că astfel de invitații nu vor mai fi acceptate.

„Nu am o problemă de curaj să îmi susțin ideile cu calm și fermitate în medii ostile. Mi se pare chiar important să ieșim din bulă. Până la urmă chiar trebuie să vorbim cu toți românii", a scris Pîslaru, pe contul lui de Facebook, după ce a participat joi seara la emisiunea lui Mihai Gâdea de la Antena 3.

Citește și SCANDAL la Antena 3: Mihai Gâdea a RĂBUFNIT la adresa unui membru al Alianței 2020: „Pentru ce să-mi cer eu scuze?"

Dragoș Pîslaru, numărul 3 pe listă la alegerile europarlamentare, a recunoscut că „a fost o greșeală" din partea membrilor Alianței să creadă că pot merge la emisiunea lui Mihai Gâdea pentru a discuta „despre unitate și subiecte de interes pentru români" și despre planurile USR-PLUS.

„Această emisiune continuă să aibă o agendă diferită la fel ca în ultimii doi ani de guvernare Dragnea și PSD. Nu vom mai accepta alte invitații în aceste condiții", a încheiat el.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel