Piedone se laudă că primește scrisori în închisoare de la românii din Diaspora. A făcut publică adresa de corespondență

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Piedone se laudă că primește scrisori în închisoare de la românii din Diaspora. A făcut publică adresa de corespondență.
Piedone se laudă că primește scrisori în închisoare de la românii din Diaspora. A făcut publică adresa de corespondență.

Proaspăt condamnat, Cristian Piedone a transmis un nou mesaj din închisoare. Fostul primar al sectorului 5 spune primește scrisori de la românii care trăiesc în Anglia, America, Franța, Italia și  Spania! 

"Primesc scrisori, bărbate... Românii mei deștepți și drepți, de aici din țară și din pribegia largă, mi-au scris să am răbdare și curaj! Vlad, dragul meu, românii noștri îmi alină dorul de... aer, dorul de voi, dorul de oamenii mei dragi din Sector. Vlad... mi-au scris români mulți, băiatul meu! Mi-au scris mulți români care trăiesc în Anglia! Mulți, mulți, dragule! Și din America am scrisori, și din Franța și din Italia și din Spania! Efortul lor de a-mi scrie, Vlăduț, îmi dă putere și energie și speranță! Cuvintele lor îmi sunt pansament pe suflet, tată! Le-am citit și le-am recitit și am plâns, copilul meu...Simt că n-am trăit degeaba in lumea asta alambicată, Vlad!", scrie Cristian Piedone.

Piedone îl desemnează din închisoare, drept succesor, pe fiul său: "M-au aruncat nevinovat în pușcărie"

"Fii tu, Vlad Popescu Piedone! Ascultă oamenii comunității și ajută-i cum poți! Transmite-le oriunde îi întâlnești că... îi iubesc și îi prețuiesc! Vlad, tată, nu lăsa comunitatea călcată de balauri! Fă imposibilul... posibil, copil bun! Eu rămân aici, în pușcărie, unde m-au aruncat!... Dumnezeu o să mă elibereze, când va decide că-i momentul. E ok! Îmi duc crucea și-n deal și-n vale... Adresa mea este aceasta: Destinatar: Popescu Cristian Victor Piedone, Penitenciarul Rahova, Șoseaua Alexandriei nr. 154, Sectorul 5, București, cod Poștal 51527Cu dragoste și respect, Piedone NEVINOVAT", a mai adăugat fostul primar al sectorului 5.

 

Piedone, condamnat la 4 ani de închisoare

 

Instanţa a admis apelul, în urma căruia pedeapsa lui Cristian Piedone a fost redusă la 4 ani cu executare. Totodată, prin decizia de joi, instanța îi interzice lui Piedone, ca pedeapsă complementară exercitarea drepturilor de a fi ales în autorităţile publice sau în orice alte funcţii publice, de a ocupa o funcţie care implică exerciţiul autorităţii de stat și dreptul de a ocupa o funcţie de conducere în cadrul unei persoane juridice de drept public pe o perioadă de 5 ani.

Decizie definitivă în dosarul „Colectiv”. Piedone şi patronii clubului, condamnaţi la închisoare Cristian Popescu Piedone, fost primar al Sectorului 4, a fost condamnat la 4 ani, față de 8 ani și 6 luni cât a fost pedeapsa pe fond. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel