Piedone îl desemnează din închisoare, drept succesor, pe fiul său: "M-au aruncat nevinovat în pușcărie"

Nicoleta Baciu |
Data publicării:

Proaspăt condamnat, Cristian Piedone a transmis un mesaj din închisoare. Fostul primar al sectorului 5 a avut cuvinte dure pentru cei pe care-i consideră vinovați de faptul că ajuns după gratii.

Ajuns după gratii, Piedone i-a făcut „orci” pe cei care consideră el că l-au înlăturat din funcție. Totodată, acesta a avut și un mesaj clar pentru locuitorii sectorului 5 și anume le-a transmis că îl desemnează drept succesor, pe fiul său, Vlad.

"Orcii țării au avut iar o zi proastă! L-au încătușat pe Piedone, dar nu pot încătușa un popor! Au pus căluș în gura lui Piedone, dar nu pot închide și gura adevărului! Adevărul nu poate fi sluga orcilor. Păsările cerului mi-au trimis la gratii dragostea care mi-ați adus-o la poarta închisorii! Vă mulțumesc, oameni calzi și drepți și buni! Vă mulțumesc! De când m-au aruncat NEVINOVAT în pușcărie, mă hrănesc cu dorul de familie și cu dragostea vostră! Mi-au spus păsările dragele că lângă cetățenii sectorului meu iubit au venit și moroșenii mei iubiți. Mi-au spus că și din Oltenia au fost astăzi la poartă, pentru mine. Și din Moldova au fost și din Banat și de peste tot.Vă mulțumesc!", a scris Piedone.

Citeste si: Piedone, mesaj din închisoare: "Ce fac șacalii? Petreceți și înjurați-mă!"

"Îmi dați putere să sper în dreptate. Am o rugăminte pentru comunitatea sectorului meu iubit: Dragii mei, dacă m-ați simțit aproape, dacă m-ați simțit om drept, dacă ați crezut ca împreuna putem face imposibilul... posibil, vă rog să nu lăsați orcii să spulbere visurile comunității sectorului 5. Orcii pot închide un om, dar nu pot răpune o comunitate!", a mai adăugat Piedone.

Fiu meu Vlad vă este la dispoziție, așa cum v-am fost eu Orice probleme aveți, orice planuri aveți pentru comunitate, vorbiți, vă rog, cu Vlad. Este tânăr, este părinte, este muncitor și, împreună cu echipa Piedone, poate face în sectorul 5 exact ceea ce trebuie. Împreună cu Vlad, continuați să faceți imposibilul ...posibil. Poporul român este mai deștept ca dușmanii săi!Dumnezeu nu lasă poporul român pe mâna orcilor! Suntem mulți și vom câștiga lupta cu nedreptatea! Cu respect, Piedone NEVINOVAT", a mai menționat Cristian Piedone.

Acuzat de abuz în serviciu în legătură cu eliberarea autorizaţiilor de funcţionare pentru clubul Colectiv, fostul edil a fost condamnat la patru ani de închisoare. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel