Piedone anunță că susține cu toate forțele un candidat PSD pentru primăria de Sector din București

Bogdan Bolojan |
Data actualizării: | Data publicării:

Piedone face un anunț surprinzător: a anunțat că-l susține pe candidatul PSD Rareș Hopincă pentru Primăria Sectorului 2. 

Rareș Hopincă ocupă în acest moment funcția de prefect al Capitalei. Încrengătura ciudată a PSD-ului cu Piedone a dus la punctul în care Hopincă a condus practic primăria sectorului 5 ca City Manager, până ce Piedone s-a întors din închisoare. Imediat după întoarcerea lui Piedone în fruntea primăriei, Hopincă a fost pus de PSD în fruntea de prefect al Capitalei.

Piedone a anunțat în direct la TV susținerea necondiționată pentru Rareș Hopincă.

"Fac un anunț în premieră: eu, împreună cu tot PPUSL o să-l susținem pe Rareș Hopincă pentru primăria Sectorului 2 El este cel care în lipsa mea mi-a ținut primăria ca City Manager. Pe mine nu mă interesează partidul lui. Am ales să nu-i pun contracandidat laprimărie," a spus Piedone la Antena 3. 

"Mă surprinde extrem de plăcut decizia domnului Piedone. Dansul știe că-i apreciez munca. Ce să spun, mă bucură, mă onorează. Eu sunt candidatul PSD-PNL la primăria Sector 2, mă onorează susținerea lui, dar la Primăria Capitalei sunt obligat să votez pentru Cîrstoiu," a răspuns Hopincă. Acesta se afla în studio. 

Piedone anunță că are un acord și cu primarul PSD de la Sectorul 4 și că-l susține și pe acesta pentru funcția de primar 

Piedone e convins că mulți dintre simpatizanții PSD îl vor vota. De altfel, acesta este prieten cu foarte mulți primari PSD ai primăriilor de Sector: cu Daniel Băluță (pe care îl va susține de asemenea pentru un nou mandat) dar și cu Robert Negoiță. 

"Să știți că orice membru PSD poate să spună ce a spus Rareș Hopincă acum. Însă la cabină mulți PSD-iști vor vota Piedone. Este în premieră ce am anunțat. PUSL nu va avea candidat la Primăria Sector 2. Întreg partidul va susține candidatul Rareș Hopincă pentru tinerețea lui, viitorul lui și știu că poate face ceva. Pe mine nu mă interesează coloratura politică. Mai există un sector cu care avem un contract chiar dacă șefii partidului nu-l poate confirma, între noi doi, există un acord. Este vorba despre unul dintre cei mai performanți primari de sector din București: Daniel Băluță," a mai spus Piedone. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel