Petrecere în Familia Regală. Prințesa Beatrice a născut o fetiță

Georgiana Dragomir |
Data publicării:
Prințesa Beatrice a devenit mamă
Prințesa Beatrice a devenit mamă

Familia Regală s-a mărit. Prințesa Beatrice a Marii Britanii a dat naștere unei părinţii unei fetiţe, a anunţat  Palatul Buckingham.

Sunt motive de petrecere la Palatul Buckingham. Nepoata  Reginei Elisabeta a II-a a născut primul ei copil la Spitalul Chelsea şi Westminster din Londra, transmite dpa.

"Bunicii şi străbunicii noului bebeluş au fost informaţi şi sunt încântaţi de această veste. Familia ar dori să mulţumească întregului personal de la spital pentru îngrijirea minunată. Alteţa Sa Regală şi copilul ei sunt amândoi bine, iar cuplul aşteaptă acum cu nerăbdare să-şi prezinte fiica fratelui ei mai mare, Christopher Woolf", a  comunicat Palatul Buckingham, potrivit sursei citate.

 Copilul este al 11-lea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii și a devenit al 12-lea strănepot al Reginei Elisabeta.

Petrecere la Palatul Buckingham. Prințesa Beatrice a devenit mamă 

 

Prințesa Beatrice are 33 de ani și este căsătorită cu miliardarul Mapelli Mozzi din vara anului trecut. Pandemia de Covid a restricționat evenimentul care ar fi trebuit să fie fastuos, astfel încât a devenit unul privat.

Beatrice este fiica cea mare a prinţului Andrew, cel care a fost implicat într-un scandal  internațional  cu tentă sexuală, scrie presa britanică.

Și de data aceasta, evenimentul va fi privat din cauza restricțiilor impuse de Covid, a mai transmis Palatul de la Buckingham. Cu toate acestea, jurnaliștii vor rata ocazia să „ vâneze” externarea micuței, pentru a realiza primele fotografii destinate publicului.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel