Petre Daea s-a ENERVAT în direct pe un ministru: Eu nu mi-aș PERMITE

Narcis Popa |
Data publicării:
Nu există zile libere în agricultură. Petre Daea: „Animalelor şi plantelor le lipseşte din codul genetic calendarul odihnei”
Nu există zile libere în agricultură. Petre Daea: „Animalelor şi plantelor le lipseşte din codul genetic calendarul odihnei”

Petre Daea s-a enervat pe ministrul Energiei, Anton Anton despre care spune că și-a dat cu părerea fără să se priceapă. 

Anton Anton vorbise despre sistemele antigrindină, un domeniu ce ține mai mult de zona de agricultură. 

"L-am văzut pe domnul Anton, pe care îl ştiam foarte bun jurist, dându-şi cu părerea. Eu nu-mi permit să-mi dau cu părerea într-un domeniu pe care nu-l cunosc. Am fost la faţa locului, am stat de vorbă cu specialişti şi v-aş ruga să invitaţi specialiştii de seamă ai ţării în studio şi să spună despre ce este vorba în situaţiile acestea deosebite cum a fost cel de ieri din Prahova. Sistemul a fost activat şi a făcut faţă parţial fenomenului pe care putea să-l ţină sub control cu tehnica pe care o avem aici. Sunt situaţii în care natura depăşeşte puterea umană şi capacitatea de intervenţie, cum a fost cazul aici", a spus Petre Daea la România Tv.

Reamintim că aproximativ 50 de hectare dintr-o plantaţie viticolă din zona Urlaţi, judeţul Prahova, au fost afectate de fenomenele meteo extreme, şi, cu toate că sistemul antigrindină a fost pus în funcţiune, rachetele lansate nu au putut stopa "prăpădul" din această zonă.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel