Petre Daea, LAUDE la final de mandat: „Ministerul Agriculturii, dacă treceați noaptea pe aici, îl confundați cu un CAZINOU...“

Petre Daea (PSD) apreciează munca susținută a celor din Ministerul Agriculturii, comparând-o cu...un cazinou. Din cauza luminilor aprinse.

Petre Daea a făcut ultimele declarații de presă în calitate de Ministru al Agriculturii. Iar „perlele“ care l-au făcut mai cunoscut în mediul online decât însăși activitatea de ministru, nu puteau lipsi tocami de la acest moment. 

În aproape 3 ani de mandat, Petre Daea s-a remarcat în declarații prin iubirea profundă afișată față de oaie, prin războiul la cuțite dus împotriva cormoranilor, dar și afirmații extrem de plastice privind tot ce înseamnă agricultura.

În conferința de presă de bilanț de mandat, acesta a lăudat activitatea din cadrul instituției într-un stil caracteristic: Ministerul Agriculturii, dacă treceați noaptea pe aici, îl confundați cu un cazinou. Pentru că funcționarii lucrau și luminile erau aprinse", a afirmat Petre Daea în conferința de bilanț.

Tot în cadrul evenimentului, ministrul Agriculturii a prezentat și un bilanț al activității sale din ianuarie 2017 și până în prezent.

Get it on App Store Get it on Google Play


  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

  TOP STIRI CELE MAI

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy