Pensionarea lui Lazăr. Tăriceanu: Final cu happy-end pentru două personaje patetice. Iohannis, un complice

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Călin Popescu Tăriceanu susţine că semnarea decretului de pensionare a procurorului geeral Augustin Lazăr este un "final cu happy-end pentru două personaje patetice", referindu-se şi la preşedintele Klaus Iohannis.

"Final cu happy-end, am putea spune, pentru două personaje patetice. Procurorul prigonitor de disidenţi pleacă acasă decorat de societatea 'civilă' şi cu o pensie uriaşă, care îi va asigura o bătrâneţe relaxată. O relaxare pe care nu a avut-o şi nu o are niciun fost deţinut politic al statului comunist. Nu e suficient că au fost hăituiţi şi umiliţi pe vremuri, au ajuns să fie umiliţi şi azi.

Citeşte şi: Tăriceanu: "Klaus Iohannis a cumpărat tăcerea lui Augustin Lazăr cu o pensie uriașă"

De data asta de presa aflată pe ştatele de plată ale statului-paralel, de vocile intelectualilor năimiţi prin pădurea Băneasa, de decoraţiile de mâna a patra aruncate de preşedinte la presiunile altora... Preşedintele pleacă şi el, în week-end, pentru Paşti, ca să se bucure de tihnă, alături de cei dragi, mulţumit că a 'rezolvat-o' cu bine", a scris Tăriceanu pe Facebook.

 

Tăriceanu: Klaus Iohannis, un complice

 

Liderul ALDE susţine că preşedintele Iohannis şi-a creat o imagine de "complice al regimului îndreptat împotriva cetăţeanului".

"Aţi rezolvat-o, domnule preşedinte, dar aşa cum le rezolvaţi dumneavoastră pe toate: tardiv, superficial şi satisfăcător doar pentru cei din tabăra dumneavoastră. Prea târziu, domnule preşedinte, niciun decret de decorare ori de pensionare nu va şterge imaginea cu care veţi rămâne în ochii noştri: aceea de complice al regimului îndreptat împotriva cetăţeanului. De ieri ori de azi!...", a adăugat Călin Popescu Tăriceanu.

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, vineri, decretul privind eliberarea din funcţia de procuror a lui Augustin Lazăr, procuror general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, informează Administraţia Prezidenţială.

Citeşte şi: Dragnea, IRONIC după pensionarea lui Augustin Lazăr: "Sunt puţin mâhnit"

Augustin Lazăr a fost eliberat din funcţie ca urmare a pensionării începând cu 27 aprilie. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel