PATRU ANI de la producerea TRAGEDIEI din Colectiv. MARȘ de COMEMORARE a victimelor

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

La 4 ani de la producerea tragediei din clubul Colectiv, în urma căreia 65 de oameni au murit, în București este organizat „un marș comemorativ” în memoria acestor victime.

Organizatorii acestei acțiuni sunt grupurile civice „Rezistența” și „Corupția ucide”, care precizează pe pagina de Facebook a evenimentului că vor ca lumea să iasă în stradă „pentru că, în România, Responsabilitatea Personală nu a fost o Piedică în calea CORUPȚIEI”.

„30 octombrie este dată care a șocat un popor întreg și a arătat o țară incapabilă să aibă grijă de cetățenii ei. Pe 30 octombrie 2015 au ars frați și surori, copii și părinți, prieteni și necunoscuți și odată cu ei valul care acoperea mizeria din spitale și corupția din administrația românească.

Pe 30 octombrie se vor împlini 4 ani de când o parte din cei dragi ne-au părăsit sau au rămas mutilați pe viață. Pe 30 octombrie va așteptăm la un marș comemorativ în memoria celor care au murit pentru că, în România, Responsabilitatea Personală nu a fost o Piedică în calea CORUPȚIEI.

Conform sursei citate, marșul de comemorare începe miercuri, 30 octombrie, de la ora 18.30, în Piața Unirii, urmând ca participanții să plece spre fostul club Colectiv la ora 19.30.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel