George Karam, patronul clubului ars Beirut, DISPĂRUT după CONDAMNARE

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:

Curtea de Apel Constanţa a decis, marţi, printr-o sentinţă definitivă, condamnarea fostul patron al restaurantului „Beirut” din Constanţa, omul de afaceri libanez George Karam, la peste 8 ani de închisoare cu executare, în dosarul deschis după ce trei tinere au murit carbonizate într-un vestiar, în 2014, când respectivul local a fost distrus de un incendiu.

Potrivit unor surse Antena 3, libanezul nu s-a prezentat până acum la poliție și are telefoanele închise. Apropiații libanezului le-au spus anchetatorilor că nici ei nu știu unde se află acesta.

„În baza art.38 CP rap.la art.39 alin.1 lit.b din Codul penal cu aplic.art.10 din Legea nr.187/2012 aplică inculpatului Karam George pedeapsa cea mai grea de 5 (cinci ) ani închisoare la care adaugă un spor de o treime din totalul celorlalte pedepse stabilite (3 ani şi 1 lună şi 10 zile), în final inculpatul executând pedeapsa de 8 ani, 1 lună şi 10 zile închisoare", reiese din minuta instanţei de judecată.

Judecătorii Curţii de Apel au mai decis condamnarea la închisoare cu executare a altor cinci persoane: Pavel Constantin - chiriaş al lui Karam, 7 ani şi 9 luni şi 20 zile; Jurcă Dumitru - instalator, 5 ani şi 6 luni; Zdru Mihaela, 2 ani şi 4 luni; Nirlu Gheorghe, 1 an; Coroianu Florentina Gica, 1 an şi o lună.

Totodată firmele care au executat lucrări de modificare la restaurant, fără a deţine autorizaţii - Middle East Parteners SRL şi Tinel Cristi SRL trebuie să achite amenzi penale de 840.000 de lei, respectiv, 653.333,33 de lei, iar Nirlu Sultana o amendă administrativă de 1.000 de lei.

Curtea de Apel Constanţa a mai dispus acordarea sumei de aproximativ un milion de euro cu titlul de daune morale şi materiale.

Restaurantul "Beirut", situat în centrul municipiului Constanţa, a fost distrus de un incendiu, pe 5 aprilie 2014, murind carbonizate tinerele artiste Ioana Nicoleta Cengher (22 ani), Mihaela Tucă (24 ani) şi Nicoleta Vasiliţeanu (23 ani).

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel