Panică la bordul unui feribot. Mai mulţi pasageri au sărit peste bord de teama contaminării cu noul coronavirus

StiriDiaspora Team |
Data publicării:
Sursa foto: Pixabay
Sursa foto: Pixabay

Mai mulţi pasageri ai unui feribot au sărit peste bord şi au înotat spre insula Flores din Indonezia după ce trei persoane aflate la bordul navei au prezentat simptome ale noului coronavirus, a informat miercuri un oficial local, citat de DPA.

Echipajul feribotului solicitase marţi acostarea în portul Maumere din Insula Flores, însă cererea i-a fost respinsă, ceea ce i-a determinat pe unii pasageri să părăsească nava sărind peste bord, a precizat Wisnu Handoko, director pentru navigare maritimă în cadrul Ministerului Transporturilor.

Într-un final, feribotului, care plecase din Borneo cu destinaţia Sulawesi, i s-a permis să acosteze, iar pasagerii care au sărit peste bord au fost salvaţi, a precizat el.

"Au făcut ceva extrem de periculos", a completat Wisnu. "Apelăm la pasagerii de pe feribot să respecte regulile şi protocoalele de sănătate", a insistat responsabilul.

Miercuri, numărul de cazuri de COVID-19 confirmate din Indonezia a ajuns 2.956, dintre care 240 s-au soldat cu decese, potrivit Ministerului Sănătăţii din această ţară.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel