Panică în fotbalul din România: „E posibil să avem coronavirus şi să nu ştim“. Sportivul a intrat în contact cu primul român infectat

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:
Foto ILUSTRATIV
Foto ILUSTRATIV

Adrian Piţian, jucător la Chindia Târgovişte, a declarat că ar putea fi purtător de coronavirus, după ce a intrat în contact cu un prieten depistat pozitiv. Fotbalistul a făcut declaraţia la finalul meciului cu Sepsi, din play-out-ul Ligii 1.

Jucătorii Chindiei Târgovişte ar putea fi purtători de coronavirus. Fundaşul Adrian Piţian a recunoscut că a intrat în contact cu primul gorjean purtător al virusului. Dacă situaţia se confirmă, şi ceilalţi jucători de la Chindia ar putea avea coronavirus.

Piţian a oferit declaraţia surprinzătoare la finalul partidei cu Sepsi, scor 1-1.

„Am văzut de dimineaţă că s-au luat nişte măsuri în această privinţă. Mi se pare o chestie prea umflată mediatic. Până la urmă, e o simplă răceală. Chiar primul gorjean afectat e un amic de-al meu, îl cunosc personal şi am discutat cu el, mi-a zis că nu are niciun fel de simptome, doar faptul că e purtător. Deci e posibil să îl şi avem şi să nu ştim”, a spus Adrian Piţian, la TelekomSport, citează Mediafax.

Meciurile din Liga 1 se vor juca fără spectatori din cauza virusului, a anunțat duminică Liga Profesionistă de Fotbal. Prima partidă afectată de decizie a fost cea dintre FCSB şi Craiova, disputată duminică seara.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel