Paleologu, candidat la prezidențiale. Caramitru iese la ATAC: „Asta se întâmplă când marii strategi sunt de fapt niște proști”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Andrei Caramitru a comentat, astăzi, desemnarea lui Theodor Paleologu candidat la alegerile prezidențiale din partea PMP. Acesta susține faptul că strategia pe care ar fi gândit-o fostul președinte Traian Băsescu cu șeful statului Klaus Iohannis nu este valabilă.

„Care e miza candidaturii lui Paleologu de la PMP?

Omul e un intelectual. Civilizat. Nu înțeleg ce i-a trebuit sa ii urmeze lui Udrea, predecesoarea lui la candidatura pentru prezidențiale. Poate nici el nu înțelege foarte bine ce i se întâmpla.

Care e însă schema? Simplu. Eu cred că Basescu a făcut o schema in coordonare cu Iohannis - speră sa ia câteva procente de la Barna pentru ca Dăncilă să între in turul 2. Și sa câștige Iohannis. In retur - PMP intra cu 1-2 miniștri in următorul guvern, numit de Iohannis.

Prostia epocală este că profilul votanților lui Iohannis/PNL (conservatori, mai apropiați de biserică etc) este identic cu cel al unuia ca Paleologu. De la Iohannis vor pleca voturi spre Paleologu nu de la USR/PLUS. Deci nu îl ajuta pe Iohannis cu nimic, din contră. Turul 2 va fi tot Iohannis-Barna, dar cu Iohannis având un scor mai mic.

Și oricum nu inteleg ce spera Basescu. El personal a luat 5-6% la Europarlamentare. Cum sa ia mai mult Paleologu (pe care in afara de câțiva intelectuali nu îl cunoaște nimeni)? Poate un 4% dacă are noroc... Penibil...

Asta se întâmplă când "marii strategi" sunt de fapt niște proști”, a scris Caramitru pe pagina de Facebook.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel