EXCLUSIV  Ovidiu Grosu, cel care spunea că ucide jandarmii, mișcare-bombă după 10 august

Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:

Protestatarul Ovidiu Grosu, cel care a declarat înainte de procesul Diasporei că poate ucide jandarmii dacă i se împotrivesc a făcut plângere către Curtea Penală Internațională de la Haga, în privința protestelor din data de 10 august. Conform documentului obținut de Stiridiaspora.ro, printre vinovații indicați de el se numără Liviu Dragnea, Călin Popescu Tăriceanu, Viorica Dăncilă, Carmen Dan, Paul Stănescu și... surpriză Pavel Abraham. 

Ovidiu Grosu, aflat în prezent sub control judiciar și care are interdicție de a folosi internetul solicită următoarele:

"1. Delegarea în regim de urgență a unui procuror a Curții Penale Internaționale, care în numele Curții să procedeze la anchetarea evenimentelor sângeroase din 10 august 2018 din Piața Victoriei, sub acuzația de crime împotriva umanității, prin atacul asupra unei comunități, populații ,cu arme chimice, intervenție în forță disproporționată și neautorizată prin aplicarea de lovituri în zone vitale, reținere abuzivă, supunere la rele tratamente etc. 

Solicit ca ancheta să fie preluată de un procuror al Curții Penale Internaționale întrucât am suspiciuni că în România acest proces nu s-ar putea desfășura în condiții de imparțialitate și celeritate, dat fiind faptul că procurorii militari vor investiga alți militari care sunt sub protecția unor structuri criminale aflate în puterea politică din România.

2. Toți cei vinovați să fie judecați și pedepsiți întrucât această acțiune de reprimare este un act criminal îndreptate împotriva valorilor democratice și drepturilor fundamentale ale omului".

Iată mai jos documentele în care sunt precizați și posibilii vinovați, în viziunea sa. 

(w670)

(w670)

(w670)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel