OUG 7. Procurorii din Timișoara susțin punctele de vedere ale CSM

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Timişoara susţin punctele de vedere exprimate de către Plenul Consiliului Superior al Magistraturii (CSM), care vizează transmiterea unei solicitări Guvernului României pentru abrogarea OUG nr. 7/2019, prin care au fost modificate legi ale justiţiei. 

Hotărârea a fost luată cu unanimitate de voturi, marţi, în cadrul Adunării Generale a procurorilor Parchetului de pe lângă CAT.

"Adunarea Generală a procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Timişoara, constituită în temeiul Hotărârii Secţiei pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii nr. 95/20 februarie 2019, cu unanimitatea voturilor procurorilor prezenţi, a hotărât susţinerea punctelor de vedere exprimate de către Plenul Consiliului Superior al Magistraturii având ca obiect transmiterea unei solicitări Guvernului României în vederea abrogării OUG nr. 7/2019, prin care au fost modificate legile justiţiei, cu excepţia dispoziţiilor care au fost adoptate ca urmare a sesizării acestuia şi de către Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, prin care s-a solicitat Avocatului Poporului sesizarea Curţii Constituţionale cu privire la excepţia de neconstituţionalitate a ordonanţei sus-menţionate", arată un comunicat al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Timişoara transmis, marţi, AGERPRES. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel