Oreste, după dezvăluirile Rise Project despre Dan Barna: „«Fericiți în România» se transformă în «Pacăliți în România!»”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Jurnalistul Oreste Teodorescu a precizat că dezvăluirile Rise Project, al căror protagonist este liderul USR, Dan Barna, îi amintesc de episodul Mona Muscă din trecut. Acesta a spus că, treptat, sloganul «Fericiți în România» se transformă în «Pacăliți în România!»

„Asist cu oarecare surprindere cum sloganul high mood: «Fericiți în România» se alterează sub ochii plini de așteptări și inserați de competentă și dreptate în: «Pacăliți în România!»

Îmi amintesc de episodul Mona Muscă, inițiatoarea Legii Lustrației, care a fost dovedită că avea două dosare de colaborare cu fosta Securitate! Așa și inițiatorii minunatei campanii "Fără Penali în funcții publice" află că sunt conduși de un domn care "este supervizorul senin al unor fraude și conflicte de interese cu fonduri UE" cum concluzionează reputații investigatori de la Rise Project", a spus jurnalistul, potrivit PSNews.ro.

Întrebat în ce măsură dezvăluirile jurnaliștilor de la Rise Project îi vor afecta campania lui Dan Barna pentru alegerile prezidențiale, Oreste Teodorescu a spus că „întrucât masa critică a electorilor USR este formată din oameni inteligenți și informați, sunt convins că toată această nebuloasă din jurul liderului-mimoză va conta în scăderea scorului așteptat la prezidențiale".

Jurnaliștii de la Rise Project au publicat marți o anchetă amplă despre președintele USR, Dan Barna. În material sunt prezentate afacerile cu fonduri europene pe care candidatul USR la alegerile prezidențiale le-a făcut înainte să intre în politică. „Șeful USR, partidul care a inițiat campania #FărăPenali, este supervizorul senin al unor fraude și conflicte de interese cu fonduri UE", notează cei de la Rise Project.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel