Oreste: După știrea asta, a CĂZUT la podea. A învățat de la Badea

Narcis Popa |
Data actualizării: | Data publicării:

Oreste spune că știrea care o anunță pe Kovesi drept candidatul cu cele mai mari șanse pentru ocupa funcția de șef al Parchetului European, dar și susținerea europeană masivă pentru fosta șefă DNA, l-au făcut pe Liviu Pleșoianu să "cadă secerat la podea". 

Oreste face referire la deja celebrul meci din weekendul trecut, acolo unde Mircea Badea a fost făcut K.O. în doar câteva secunde. El face o analogie cu reacția lui Liviu Pleșoianu după prezentarea documentului care arată că fosta șefă DNA este pe cale să ocupe cea mai înaltă funcție în cadrul Parchetului European și după ce ministrul austriac al Justiției a anunțat că o va susține. 

"Leșinuri in lanț, metoda 5 secunde. In timp ce aceasta gluma sinistra de Tudorel Slugarel o ataca furibund și neargumentat, ministrul Justiției din Austria, Josef Moser, a anuntat ieri ca tara sa o va sustine pe Laura Codruta Kovesi pentru functia de procuror sef al Parchetului European. După stire, Plesoianu a căzut secerat la podea. A învățat metoda 5 secunde de la zeul sau..." este mesajul lui Oreste Teodorescu.

Parchetul European a fost înființat în 2017 și va investiga infracțiunile care aduc prejudicii bugetului UE, printre cele de fraudă sau de corupție.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel