Oreste: Cum să crezi în boala șpăgăresei Pintea? Nu era bolnavă când conducea spitalul?

Narcis Popa |
Data publicării:

Oreste Teodorescu spune că situația Sorinei Pintea sfidează inteligența oamenilor. Jurnalistul se întreabă cum putea să conducă spitalul din Baia Mare și să-și lanseze candidatura la primărie dacă era grav bolnavă. 

"Jelania absolut penibila in cazul Sorinei Pintea, sfidează minima inteligenta a celor care au mai deschis o carte, pe care s-o citească, nu doar sa ruleze cornete pentru semințe, din paginile ei! Cum sa crezi in boala spagaresei pesediste, atât de vulnerabila când se confrunta cu procurorii, când era perfect in stare sa conducă ditamai spitalul și avea toată energia de a se lansa in cursa electorală pt primăria din Baia Mare? Atunci nu era bolnava?" este mesajul lui Oreste Teodorescu. 

Totodată, acesta a lansat și câteva subiecte-întrebări ce vor fi dezbătute la emisiunea "Jocuri de putere" din această seară.

"Întrebarea fundamentala, acum in buza campaniei pt locale și parlamentare este: se vor putea armoniza curentele conservator/liberale practicate de pnl și pmp cu cele progresiste din care se ostoiesc Usr și plus?

Electoratul României normale are nevoie de limpezime doctrinara, dar oare sunt partidele opozabile ciumei roșii suficient de intelepte sa adune ceea ce le unește și sa renunțe, conjuctural, măcar, la diferențele de fond?" a mai scris Oreste Teodorescu. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel