Oreste: Am scăpat de dracu' și am dat de taică-su

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Jurnalistul Oreste Teodorescu consideră că decizia de a-l schimba pe Tudorel Toader cu Eugen Nicolicea arată situația gravă în care a ajuns România. Dacă Nicolicea va ajunge ministru, Oreste lasă să se înțeleagă că ar putea pleca din țară.

"Îmi răsună teribil de obsesiv în minte zicala românească "am scăpat de dracu' și am dat de tacsu'". Păi dacă România anului 2019 îl înlocuiește pe Toader, pe care toți l-am considerat un tip extrem de dubios, de unsuros și de periculos, iar acum îl pune ministru de Justiție pe acest semidoct bolșevic și grețos prin toate aparițiile sale, de o incultură și rea-credință absolut monumentală, slugarnic față de satrapii PSD, înseamnă că țara noastră este un stat eșuat. Dacă eu ca cetățean al României voi apuca ziua în care ministrul Justiției va fi Eugen Nicolicea, mă consider abandonat definitiv de toate instituțiile statului și atunci probabil relația mea cu această țară va fi doar una sentimentală de undeva de departe. Nu cred că România poate accepta în ansamblul ei cinstit și corect ca un asemenea specimen absolut josnic să ocupe o asemenea funcție", a declarat Oreste pentru Podul.ro. 

PSD a decis miercuri să-i retragă sprijinul politic lui Tudorel Toader, iar noua propunere pentru ocuparea funcției este deputatul PSD Eugen Nicolicea.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel