Orban, Turcan și Rareș Bogdan au făcut ECHIPĂ. Vor negocia intens cu parlamentarii

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Ludovic Orban, Raluca Turcan și Rareș Bogdan vor purta negocieri cu parlamentari în vederea susținerii proiectului de buget de stat și cel al rectificării bugetare, a anunțat liderul PNL. O primă discuție a avut loc deja cu Daniel Constantin, Sorin Cîmpeanu și Remus Borza, din Pro România. 

"Așteptăm clarificări în Pro România. În ceea ce ne privește pe noi, am discutat de subiecte importante de guvernare. Evident că scopul discuției a fost acela de a menține susținerea parlamentarilor care au votat învestirea Guvernului. La discuții au participat, pe lângă domnul Daniel Constantin, domnul Sorin Cîmpeanu. De asemenea, a fost prezent și domnul deputat Remus Borza. Obiectivul nostru este să asigurăm un sprijin parlamentar cât mai stabil și cât mai larg pentru proiectele guvernamentale. Am discutat subiecte importante, cum ar fi debirocratizarea și digitalizarea administrației. Am discutat despre ordonanța de rectificare și proiectul Legii bugetului de stat", a spus Ludovic Orban, la finalul ședinței Biroului Executiv al liberalilor.

El a adăugat că a fost mandatat să negocieze, împreună cu Rareș Bogdan și Raluca Turcan, în vederea susținerii proiectelor PNL în Parlament.

"Am discutat cu parlamentari care au fost alături de noi. Astăzi am și cerut Biroului Executiv să mă mandateze pe mine, pe Rareș Bogdan și pe Raluca Turcan inclusiv cu ei, privitoare la forma de colaborare", a adăugat Orban.

Întrebat dacă PNL va accepta parlamentari din alte formațiuni politice, Orban a spus că nu crede că este necesar acest demers.

"Nu cred că e absolut necesar lucrul acesta. Singur am avut parlamentari care au votat cu noi la moțiunea de cenzură. În măsura în care parlamentarii care au votat cu noi la moțiunea de cenzură și la învestirea Guvernului vor dori să facă pasul, vom accepta. În rest, dacă va mai veni vorba de a veni înspre noi un parlamentar vom fi foarte exigenți în discuțiile pe care le vom purta", a subliniat premierul, potrivit Mediafax.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel