Orban, replică pentru Ciolacu: „De ce să îmi dau demisia?”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Ludovic Orban i-a răspuns, în această seară, lui Marcel Ciolacu, după ce acesta i-a cerut demisia. Premierul îl întreabă ironic pe liderul PSD de ce și-ar da demisia, susținând că PNL a modificat „toate prostiile făcute în trei ani de guvernare care au dus la un deficit de peste 4%”.

„De ce să îmi dau demisia? Că reparăm toate prostiile care au fost făcute în trei ani de guvernare, care au dus la un deficit de peste 4% pe anul 2019, care au generat niște cheltuieli care multe dintre ele sunt sifonări ale banului public? Nu există așa ceva. Am luat decizia să îmi angajez răspunderea pentru că obiectivul nostru a fost acela de a adopta Legea bugetului de stat până la 30 decembrie. Să îmi arate unde scrie în Constituție că Guvernului îi este interzis să își angajeze răspunderea pe Legea bugetului. Nu există nicio prevedere", a spus Ludovic Orban, la Digi24.

Citește și Alocații copii. Marcel Ciolacu îl acuză pe Ludovic Orban de cinism

Reacția vine în contextul în care liderul interimar al PSD Marcel Ciolacu a afirmat că Ludovic Orban ar trebui să își dea demisia dacă CCR va da dreptate PSD cu privire la neconstituționalitatea Legii bugetului de stat, scrie Mediafax.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel