Orban îi răspunde lui Firea: „Nu e nevoie de o şedinţă a CSAT”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Ludovic Orban o contrazice pe Gabriela Firea şi spune că nu e nevoie de o şedinţă CSAT pe tema poluării din Capitală. Premierul interimar spune că Primăria Capitalei şi celelalte instituţii trebuie să ia măsuri pentru poluare.

Premierul interimar Ludovic Orban spune că nu este nevoie de o şedinţă a Consiliului Suprem de Apărare a Ţării pe tema poluării din Bucureşti.

Orban este de părere că este necesar ca Primăria Capitalei şi instituţiile din zona de mediu să ia măsuri pentru a asigura menţinerea poluării în cotele admisibile.

„Nu este nevoie de o şedinţă CSAT. Este nevoie ca toţi aceia care poluează să nu mai polueze sau să reducă poluarea sau emisiile, să fie în conformitate cu standardele şi este necesar ca şi Primăria Capitalei şi alte instituţii din zona de mediu să ia măsurile necesare pentru a asigura menţinerea poluării în cotele admisibile", a spus Orban.

Răspunsul premierului interimar vine după ce primarul general, Gabriela Firea, a anunţat, marţi, că i-a solicitat preşedintelui Klaus Iohannis ca situaţia poluării din Bucureşti să fie analizată în cadrul unei şedinţe a CSAT, scrie Mediafax.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel