Ludovic Orban, către Nelu Tătaru: "Să o demiteți pe Sorina Pintea!"

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Ludovic Orban pare că s-a enervat după ce Sorina Pintea a decis să își retragă demisia pe care o anunțase și i-a cerut ministrului Sănătății demiterea imediată a ei din funcție. 

Ludovic Orban i-a cerut ministrului Sănătății Nelu Tătaru să o demită de urgență pe Sorina Pintea, cea care a ocupat funcția de manager al Spitalului Județean din Baia Mare până la declanșarea anchetei referitoare la o posibilă mită primită de aceasta.

"Domnule ministru Tătaru, am văzut că preşedintele Consiliului Judeţean Maramureş a pus în funcţie o directoare la Spitalul Judeţean. Solicitarea mea e să uzaţi de prerogativele pe care le-aţi dobândit prin ordonanţa de urgenţă în baza Decretului privind instituirea stării de urgenţă şi să demiteţi, dacă este adevărat că acest lucru s-a petrecut, să demiteţi vechiul director care a revenit asupra demisiei şi care, din câte am înţeles, s-a numit pe sine director medical la Spitalul Judeţean", a declarat Ludovic Orban, joi, în şedinţa de Guvern.

Reamintim că fostul ministru al Sănătății, Sorina Pintea, în prezent sub control judiciar pentru luare de mită, și-a retras demisia din funcția de manager al Spitalului Județean de Urgență Baia Mare, înregistrată în 5 martie, și a anunțat că este în concediu medical.

Demisia Sorinei Pintea din funcția de manager al Spitalului Județean de Urgență „Dr. Constantin Opriș" Baia Mare a fost înregistrată, în 5 martie, la Consiliul Județean Maramureș.

În demisia înregistrată la CJ Maramureș, Sorina Pintea a scris că a demisionat din funcția de manager al Spitalului din Baia Mare având în vedere că este cercetată penal într-un dosar al DNA și pentru o bună desfășurare a urmăririi penale și a procesului penal.

Fostul ministru al Sănătății a fost plasată sub control judiciar pentru luare de mită.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel