Orban: "6 decembrie, un moment de cotitură. Vor urma patru ani de PACE politică"

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:
gov.ro
gov.ro

6 decembrie reprezintă un moment de cotitură, iar destinul României stă mâinile fiecăruia, spune președintele PNL, Ludovic Orban, care apreciază că următorii patru ani vor fi ani de pace politică, deoarece nu vor mai avea loc alegeri.

"Următorii patru ani vor fi ani de pace politică. În următorii patru ani nu vor avea loc alegeri. Toată energia politică poate fi consumată pentru a pune în practică planul de dezvoltare al României și pentru a realiza saltul economic pe care România îl merită. (...) Niciun român nu va fi lăsat în urmă. (...) În urmă cu patru ani, tot în decembrie, mulți dintre noi au crezut că nu e important să vină la vot. Profitând de aceată neatenție a noastră, PSD a câștigat alegerile și aproape că a reușit să captureze România. Trei ani președintele Iohannis, alături de PNL, de forțele democratice au trebuit să lupte pentru a împiedica scoaterea României din zona euroatlantică, pentru a împiedica afectarea democrației”, spune Ludovic Orban.

El afirmă că PNL și-a asumat responsabitatea guvernării în 2019.

"Avem șansa România să se îndrepte în direcția corectă"

 

"6 decembrie reprezintă un moment de cotitură. Avem șansa ca România să se îndrepte în direcția corectă, avem șansa s[ reușim să dăm României o majoritate parlamentară responsabilă. Destinul României stă în mâinile fiecăruia dintre noi”, adaugă liberalul.

El a dat asigurări că procesul electoral este sigur și a făcut un apel de mobilizare la vot.

"Alegerile din 6 decembrie sunt și despre România și cum va arăta România. Alegerile din 6 decembrie vor defini drumul României în următorii ani. Alegerile sunt și despre bun sim', și despre omenie, și despre onestitate, corectitudine, competență. Alegerile parlamentare sunt decisive”, conchide Ludovic Orban.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel