Orașul din România care apare în clipul celor de la ABBA, despre Crăciun

Alexandru Ichim |
Data actualizării: | Data publicării:
Foto: captură video
Foto: captură video

ABBA a lansat un videoclip în care apar imagini de la un târg de Crăciun din România. 

Un oraș din România apare într-un videoclip despre frumusețile lucrurilor și târgurilor de Crăciun din întreaga lume, lansat de celebra trupă ABBA. 

Videoclipul melodiei ”Little Things” are puțin peste trei minute și arată imagini din mai multe locații din lume, piețe în care sunt amenajate târguri de Crăciun. 

La finalul clipului este prezentat și târgul de Crăciun din Piața Sfatului din Brașov.

Cei mai frumoşi brazi de Crăciun din 2021

 

Braşovul a fost inclus în topul oraşelor europene cu cei mai frumoşi brazi de Crăciun din 2021, alături de Strasbourg (Franţa), Budapesta (Ungaria) şi Viena (Austria), conform site-ului European Best Destinations.

Piaţa Sfatului din Braşov este locul unde în fiecare an se organizează târgul de Cărciun, iar unul dintre atracţiile principale este bradul de Crăciun, conform paginii de Facebook Centrul Infoeuropa. 

Aici puteți urmări videoclipul:

 

 

Avertismentul unui medic român: "Lumea se uită la târguri de Crăciun, dar avem un român mort la fiecare 5 minute"

 

Medicul Octavian Jurma spune că cel târziu săptămâna viitoare incidența cazurilor de Covid în România va coborî sub 3 la mie. El susține că multă lume deja se uită la târguri de Crăciun, dar că este prematur pentru că "am avut astăzi 400 de decese". 

"Am coborât așa cum ne așteptam sub 5.000 de cazuri încă din săptămâna aceasta, asta înseamnă că peste două săptămâni cazurile în ATI vor coborî sub 1.500 și vom intra în zona în care putem scoate din carantină spitalele. (...) Pentru noi, pare deja că am intrat într-o zonă de relaxare, foarte multă lume se uită la târguri de Crăciun, e atmosfera asta festivă... E un pic prematur, pentru că am avut 400 de decese astăzi (marți - n.r.) și vom continua cu sute de morți pe zi. Un român moare la fiecare 5 minute, deci nu e o situație chiar așa să ne pemită să uităm de pandemie”, a spus Octavian Jurma la emisiunea Marius Tucă Show de la Aleph News.

Acesta spune că până la Crăciun, dacă va continua această rată de scădere, majoritatea județelor vor ajunge în scenariul verde și vor fi, probabil, sub 2.500 de cazuri pe zi.

Citește mai multe aici!

Zeci de persoane, infectate cu tulpina Omicron după o petrecere de Crăciun, în Norvegia

 

Cel puțin 50 de oameni din Oslo au fost infectați cu noua variantă de Covid, Omicron, după o petrecere de Crăciun care a avut loc într-un restaurant din oraș. Cu toate acestea, autoritățile au declarat că se așteaptă ca în realitate numărul cazurilor să fie mult mai mare, informează Standard.

La petrecere ar fi participat în jur de 120 de persoane, conform Daily Mail. Oficialii au declarat că 50 de persoane au avut teste PCR pozitive, însă este posibil ca încă 10 persoane să fie infectate cu noua tulpină, deși până acum nu se crede că vreuna este grav bolnavă. 

Acesta ar putea fi cel mai mare focar de infectare cu noua variantă. Din primele informații, se pare că o parte din participanți se întorseseră dintr-o călătorie de afaceri în Africa de Sud. Articolul integral aici!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel