Omagiu pentru Mihai, șoferul român ucis în Franța: Cum arată astăzi locul unde a fost masacrat cu sabia, sub ochii soției

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Locul unde Mihai a fost ucis cu sabia într-o parcare din Franţa a devenit loc de pelerinaj pentru șoferi. Colegii săi de drum au făcut din locul unde tânărul român și-a pierdut viața un loc unde se opresc pentru a-i aduce un ultim omagiu românului ucis pe nedrept, sub ochii soției, săptămâna trecută.

Un şofer român de TIR a fost ucis, săptămâna trecută, într-o parcare într-o parcare din Franţa, chiar sub ochii îngroziţi ai soţiei, cu care lucra în echipaj. 

Mihai Spătaru se afla într-o parcare de pe autostrada N28 din Franţa, împreună cu soţia sa. La un moment dat, şoferul i-a spus soţiei că merge la toaletă, iar înainte va verifica încărcătura. Imediat după ce a coborât şi a ajuns în spatele camionului, Mihai a fost atacat cu sabia de un individ. Bărbatul a fost tăiat de două ori, iar criminalul a fugit. Mihai a decedat câteva clipe mai târziu sub ochii soției.

Vezi și: Franța. Șofer român de TIR, ucis cu sabia sub ochii îngroziți ai soției. Colegii sunt REVOLTAȚI: "Muncea decent pentru pâinea lui"

Acum, la o săptămână distanță de la cumplitul eveniment, locula devenit unul simbolic pentru șoferi și mulți se opresc pentru a-i aduce un ultim omagiu.

„Dumnezeu să-l odihnească în pace. Am trecut prin acea blestemată parcare să aprind o luminare pentru colegul nostru care a plecat în ultima cursă. Drumuri line MIHAITA“, a scris unul dintre colegii ă de drum pe un grup dedicat șoferilor din comunitate.

2. -imagine fara descriere- (postare-fbkgrup-soferi.png)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel