Olguţa Vasilescu, după ce a fost demisă de Ludovic Orban: "Şeful unui guvern de MANELIŞTI..."

Andreea Cosma |
Data publicării:

Lia Olguţa Vasilescu a reacţionat imediat după ce premierul Ludovic Orban a anunţat eliberarea sa din funcţia de consilier al primului-ministru.

"Ce bucurii marunte au frustratii de la PNL... Ludovic cel mic anunta ca m-a demis din functia de consilier onorific al premierului, functie neremunerata, oricum... Pai, eu nu eram consilier la tine, ca sa ma demiti tu de pe undeva! Eu am fost consilierul Vioricai Dancila si mandatul mi-a incetat odata cu al ei. Ce as fi putut eu sa il consiliez pe seful unui guvern de manelisti care taie pensii si salarii, cand eu stiu doar sa le cresc? Pe infrastructura, la fel, ce as putea sa consiliez un premier care, cand a fost ministru la Transporturi, a construit km de hartii si niciun cm de autostrada?Astia nu au ce face si demit oameni care nu sunt in guvernul lor, doar ca sa se dea importanti!
Ludovic, dupa doua saptamani te-ai prins ca nu vin la serviciu? Crezi ca sunt ca tine sa dau consultatii telefonice?", a scris Lia Olguţa Vasilescu, pe pagina sa de Facebook.

Demiterea sa a fost anunţată în cadrul şedinţei de guvern de astăzi, odată cu eliberarea dun funţie şi a altor funcţionari din executiv de la PSD. Premierul Ludovic Orban a ţinut să precizeze că a fost ă "plăcere" să o demită pe Olguţa Vasilescu şi că i-a dat astfel ocazia social-democratei să se ocupe de campania Vioricăi Dăncilă.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel