Olguţa Vasilescu, DEZLĂNŢUITĂ pe Facebook: "Să nu ziceţi că nu v-am spus"

Andreea Cosma |
Data publicării:

Lia Olguţa Vasilescu susţine că USR vrea un pachet de legi prin care să permită persoanelor de acelaşi sex să se căsătorească, folosindu-se de o declaraţie a liderului USR, Dan Barna.

"Intelegeti de ce USR recomanda romanilor sa nu participe la referendumul pentru familia traditionala? "Argumentul" neparticiparii era ca daca se valideaza "scapa Dragnea de puscarie." Nu s-a validat. Dar ținta lor era cu totul alta. Acum USR pregateste pachetul de legi: adoptiile pentru cuplurile de homosexuali, casatoria intre persoane de acelasi sex etc. Sa nu ziceti ca nu v-am spus inca de anul trecut...", a scris Olguţa Vasilescu, pe pagina sa de Facebook, alături de un link către site-ul noutaticrestine.ro.

Postarea este legată de o declaraţie a preşedintelui USR, care a spus că ar fi de acord cu căsătoria între persoanele de acelaşi sex dacă va ajunge vreodată un astfel de proiect în Parlament, însă societatea românească nu este încă pregătită pentru acest lucru, fiind mai degrabă o chestiune care să se facă în 5-10-20 de ani.

„În Europa există state care au acest lucru reglementat, nu văd o problemă din acest punct de vedere. Am spus și la dezbaterea din Parlament privind modificarea Constituției pe această temă, mi se pare că societatea românească nu este la momentul acesta acolo, nu e pregătită ca societate, dar vom ajunge cu siguranță, nu știu dacă în 10, 5 sau 2 sau 20 de ani”, a declarat Dan Barna, pentru Mediafax.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel