Olguța Vasilescu e supărată: "Plânge pe la TV. Vrea să zică de fapt ciocul mic că vă băgăm la pârnaie dacă mai protestați mult"

Narcis Popa |
Data publicării:

Olguța Vasilescu este supărată și acuză că s-au tăiat banii pentru sport. Ministrul Tineretului și Sportului spune însă că banii s-au alocat însă s-ar fi cheltuit în alte scopuri și spune că trimite controale la Federații. 

"Elisabeta Lipă plânge pe la TV că anul acesta nu va putea obține nicio medalie olimpică deoarece Ministerul Tineretului si Sportului a tăiat banii pentru sport (până și la canotaj au tăiat), iar ministrul Stroe anunță că face și controale pe la federații să vadă cum s-au cheltuit banii in fiecare lună... Cu alte cuvinte: " Ciocul mic ca va bagăm și la pârnaie dacă mai protestați mult, că acum noi suntem la putere!" Doar trebuie să vedeți că a venit lepra galbenă la guvernare cu austeritatea ca program!", este mesajul Olguței Vasilescu.

De cealaltă parte, Ionuț Stroe spune că vrea să vadă cum sunt cheltuiți banii alocați de la Minister. 

"Eu am de gând ca permanent, nu doar la finalul anului, să analizez modul în care aceşti bani sunt cheltuiţi. Îmi doresc ca în viitorul apropiat să văd cum s-au cheltuit aceşti bani alocaţi de stat federaţiilor. Nu ar trebui să deranjeze pe nimeni, poate un audit o să-l facem chiar în zona asta... în raport cu ce îţi asumi, cu obiective, în raport cu eficienţa, cu beneficiul social... şi în funcţie de aceste analize, pe care le voi avea lunar, de ce nu, e posibil să suplimentăm. Din păcate în momentul de faţă bugetarea s-a făcut clar pe nişte chestiuni bine definite în metodologie. Astea sunt acum resursele şi cred că ne putem descurca cu banii existenţă", a adăugat ministrul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel