Olguța Vasilescu, teorie-șoc: Protestatarii anti-PSD ar fi cei care scuipă şi distrug spațiile de carantină

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Olguța Vasilescu, fost ministru în guvernarea PSD și șefa de campanie a Vioricăi Dăncilă de la Prezidențiale, lansează ipoteza potrivit căreia cei care fac scandal în locurile de carantinare sunt 'Tinerii frumoşi şi liberi', o aluzie la protestatarii #rezist, anti-PSD.

Olguţa Vasilescu îi numeşte pe cei care fac prăpăd în carantină "Tinerii frumoşi şi liberi", expresie care îi definește, de obicei, pe protestatarii anti-PSD.

„'Tinerii frumoşi şi liberi' sunt învăţaţi doar să protesteze contra statului român la care nu plătesc taxe, dar de la care au pretenţii. Patronii şi angajaţii hotelurilor care îi găzduiesc sunt cu nervii întinşi la maximum. Înţeleg că sunt unii carantinaţi prin tot felul de spaţii nelocuite de ani de zile, dar când eşti cazat la hoteluri de 3 sau 4 stele ce nu e în regulă? De ce să jigneşti şi să scuipi personalul sau să distrugi camerele?" scrie Olguţa Vasilescu pe pagina sa de Facebook.

Comentariul Olguţei Vasilescu vine ca reacție la afirmațiile făcute de reprezentanta unui hotel, care s-a plâns că munca ei şi a colegilor săi nu este apreciată, că cei carantinaţi aruncă gunoaie de la geam, urlă, smulg obiecte de pe pereţi, îi umilesc colegele şi se plâng de mâncare.

Citește și: Mesaj pentru românii din carantină care fac dezastru: "Îndurăm injurii. Vă bateți joc de noi?"

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel