Olguța Vasilescu: NINGE pentru Dragnea, că să se SIMTĂ BINE

Narcis Popa |
Data publicării:

Olguța Vasilescu spune că PSD a pregătit deja o strategie împotriva lui Klaus Iohannis, în cazul în care președintele va refuza din nou numirea sa și a lui Mircea Drăghici în funcțiile de miniștri pentru care au fost propuși. 

Întrebată dacă ordonanța de urgență pe care Tudorel Toader a anunțat-o are legătură cu Liviu Dragnea, Olguța Vasilescu a răspuns ironică: 

"Păi, totul e pentru Dragnea, nu? Ninge pentru Dragnea ca să se simtă bine, la primăvară o să apară floricelele pentru Dragnea ca să se simtă bine. Dacă e să gândim în această logică îngustă, absolut toate lucrurile întâmplate în ultimii doi ani în această țară sunt pentru Liviu Dragnea și atât. Poate dacă ajungeam ministru al Transporturilor aveam și autostrăzi tot pentru Liviu Dragnea, dar pentru acest lucru trebuie să-i mulțumim domnului Klaus Iohannis. Eu sunt absolut convinsă că în cele din urmă va face aceste numiri. Avem o strategie de partid dacă nu o va face, dar nu pot discuta aceste lucruri într-o emisiune," a spus Olguța Vasilescu la emisiunea România 9 de la TVR 1.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel