Olguța Vasilescu și Carmen Dan au DEMISIONAT

Narcis Popa |
Data publicării:

 Fostul ministru de Interne Carmen Dan și Lia Olguța Vasilescu ar fi anunțat, marți seara în CEx, că demisionează din funcțiile de vicepreședinți ai PSD, au declarat surse politice, pentru MEDIAFAX. Înainte de acest moment, alți patru vicepreședinți spuseseră că demisionează.

De asemenea, Olguța Vasilescu i-a cerut demisia Vioricăi Dăncilă de la șefia formațiunii, au precizat sursele citate.

Nu ar fi prima dispută între Olguța Vasilescu și Viorica Dăncilă. La o altă ședință CEx, președintele PSD i-a reproșat Liei Olguța Vasilescu ceea ce ar fi spus soțul acesteia, eurodeputatul Claudiu Manda, că nu vrea să ducă o campanie electorală pentru o „proastă”, potrivit unor surse politice.

La CEx de marți, care este în desfășurare de peste trei ore, Gabriel Zetea, Marian Oprișan și Roxana Mînzatu și-ar fi anunțat demisia din funcția de vicepreședinți ai partidului, au precizat sursele citate.

Și Dragoș Benea ar fi demisionat și el din poziția de vicepreședinte, după ce o parte dintre social-democrații prezenți la CEx au solicitat demisia tuturor vicepreședinților.

Roxana Mînzatu a afirmat înaintea ședinței că în cazul în care colegii îi vor cere demisia din funcție, ea și-o va da.

Comitetul Executiv s-a reunit, marți seara, la sediul PSD din Kiseleff, pentru a discuta despre rezultatul la alegerile prezidențiale.

Luni, după discuția cu Marcel Ciolacu, Viorica Dăncilă ar fi decis că va anunța demisia de la șefia PSD în Comitetul Executiv de marți, însă, până la ora transmiterii știrii, aceasta nu ar fi făcut niciun anunț în acest sens.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel