Olguța Vasilescu, după respingerea ministrului propus pentru Muncă: „Dacă era concurs de balerină, îl trecea cu brio“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Olguța Vasilescu a criticat propunere PNL pentru Ministerul Muncii - Violeta Alexandru - portofoliu ocupat vremelnic și de aceasta în guvernul PSD. Violeta Alexandru, pe de altă parte, a fost ministru în Guvernul Cioloș.

Lia Olguța Vasilescu, fost ministru al Muncii în guvernul PSD, a declarat la România TV că propunerea PNL pentru portofoliul pe care aceasta l-a ocupat vremelnic, Violeta Alexandru, a evitat orice răspuns concret la întrebări.

„Dacă era concurs de balerină, îl trecea cu brio. A făcut balet la întrebări. Nu a răspuns concret la nicio întrebare. Nu a vrut să spună dacă mai măresc salariile profesorilor cu 25% pentru profesori, de la 1 ianuarie 2020”, a declarat Lia Olguța Vasilescu la România TV.

Astăzi, doi miniştri propuşi de PNL la Muncă şi Dezvoltare, Violeta Alexandru, respectiv Ion Ştefan, au primit aviz negativ în comisiile de specialitate. Ieri, Florin Cîţu, propus ministru de Finanţe, a fost respins de asemenea de comisii.

Ionuţ Stroe, ministrul propus pentru Tineret și Sport, Monica Anisie, desemnată ministru al Educaţiei, Virgil Popescu, ministrul desemnat al Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri, Bogdan Aurescu, propus la Afaceri Externe, Cătălin Predoiu, propus pentru Ministerul Justiţiei, Lucian Bode, propus pentru funcţia de ministru al Transporturilor, Infrastructurii şi Comunicaţiilor, au primit aviz favorabil de la comisii.

Premierul desemnat Ludovic Orban a fost prezent la toate audierile de miniştri, iar la finalul audierilor a anunţat că nu intenţionează să schimbe propunerile de miniştri respinşi în comisii.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel