Olguța Vasilescu, ATAC în MIEZ de NOAPTE la adresa lui Iohannis: „Sa stea EL, marele barbat de stat, să se ocupe de asemenea prostioare?”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Fostul ministru Lia Olguța Vasilescu a transmis un mesaj dur în această seară cu privire la președintele Klaus Iohannis care îi îndeamnă pe români să citească și dă exemplu citind o pagină din volumul „Om bun la centru” de Andrei Mihăilescu, într-un clip postat pe pagina sa de Facebook.

„Cand am citit postarea asta, mi-am amintit de miile de mesaje, transmise in privat, de genul: "Te-am ales drept cea mai frumoasa mamica. Trimite si tu acest mesaj la zece alte mamici ca sa le faci fericite!" sau "Dumnezeu Mantuitorul sa te ocroteasca! Trimite acest mesaj la zece cunoscuti si vei primi un loc in rai si un ingeras numai al tau". Ma gandeam cam cata minte si timp liber de pierdut au unii oameni care stau si scriu constiinciosi asa lucruri traznite. Dar PRESEDINTELE ROMANIEI sa stea, EL, marele barbat de stat, garantul Constitutiei, tatucul natiei, cand nu mai are tara Guvern si e campanie electorala sa se ocupe de asemenea prostioare? Ori e in cautare de fani care sa dea like la postari ca altfel nu mai primeste niciunul, decat daca se da 'telectual ori se plictiseste si isi cauta parteneri de club de lectura ca nu mai e sezon de golf? Ce ne spune Johannis? "Noi, romanii, nu citim destul!" Poate tu! Asta nici de gluma nu e buna! As azvarli pe scari consultantii aia!”, a scris Lia Olguța Vasilescu.

Reacția vine după ce preşedintele României a dat astăzi startul unei campanii lansate de Editura Curtea Veche pe Facebook, unde îi invită pe români să citească mai mult.

„Lumea aparține celor care citesc, pentru că atunci când citești o carte e ca și cum ai ține un vis între palme. Noi, românii, însă, nu citim destul. Așa că vă invit să alegeți o carte pe care o îndrăgiți, să citiți o pagină și să nominalizați un prieten, un coleg sau chiar întreaga familie să facă la fel. Folosiți #timpulsăcitim și hai să readucem România printre marile culturi ale Europei, cele care citesc", se arată în postarea de pe Facebook a preşedintelui.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel