Olanda. Tânăr român, rănit după ce s-a izbit cu mașina de un copac; a fost nevoie de descarcerare

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Un român de 26 de ani a ajuns în stare gravă la spital, după ce s-a lovit de un copac. Tânărul e suspectat că se afla sub influența drogurilor și a alcoolului.

Un român în vârstă de 26 de ani s-a ciocnit cu mașina de un copac pe Bredaseweg, în Sprundel, sâmbătă seara.

Bărbatul a rămas blocat în urma coliziunii și a trebuit să fie descarcerat de pompieri.

Un medic a prelevat sânge la spital, deoarece se crede că bărbatul se afla sub influența drogurilor și a alcoolului.

 

Olanda. O româncă a fost condamnată la închisoare după ce a furat din 32 de magazine

 

O femeie româncă în vârstă de 37 de ani a fost condamnată la doi ani și zece luni de închisoare în Olanda, după ce a fost găsită vinovată de comiterea unei serii de furturi în 32 de magazine din diferite zone ale țării. Femeia a furat produse în valoare de 9000 de euro, inclusiv cosmetice și machiaje, din magazine situate în orașe precum Westervoort, Lunteren, Nunspeet, Ermelo, Harderwijk, Zevenaar, Geleen, Volendam și IJsselstein.

Despre româncă se știe că nu este la prima sa condamnare pentru furturi. Cu toate eforturile poliției de a obține informații de la ea, aceasta a oferit puține detalii, menționând doar că locuiește în România și este mama a doi copii.

Parchetul a dezvăluit că femeia a folosit o tactică cunoscută sub numele de "metoda nomad", în care își alege mai multe ținte de furt în orașe mici și apropiate. Hoțul vizitează lanțuri de magazine în aceste orașe pentru a comite furturi rapide, după care părăsește țara.

Procurorul a cerut o pedeapsă de 34 de luni de închisoare pentru cele 30 de furturi comise în magazinele Kruidvat și două în magazinele Trekpleister. Dovezi solide, inclusiv înregistrări video de la camerele de supraveghere, au fost prezentate în instanță.

Daunele reclamate până acum se ridică la aproximativ 9000 de euro, dar se crede că acestea ar putea fi mult mai mari. Pe lângă pedeapsa cu închisoarea, procurorul solicită ca femeia să returneze suma de 9000 de euro, considerată prejudiciul cauzat de furturi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.5.3
pixel