Olanda. Muncitor român, mort în condiții groaznice la ferma de porci unde lucra

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Un român a murit joi după-amiază în jurul orei 14.30 într-un accident grav pe o fermă între Loosbroek și Nistelrode din Olanda. Muncitorul a fost găsit într-un utilaj cu care se pregătea mâncarea animalelor.

Victima accidentului fatal pe o fermă de lângă Nistelrode, joia trecută, 4 ianuarie,  este un bărbat de 51 de ani, de origine română. Acest lucru a fost confirmat recent de poliție, potrivit bd.nl.

Bărbatul lucra la ferma de porci de pe Jonkerstraat. Potrivit primelor informații, bărbatul a fost prins  într-o mașină cu care se făcea nutrețul pentru alimentarea porcinelor. Potrivit inspecției SZW, bărbatul a fost găsit mort în mașină. Inspectoratul a început o investigație asupra a ceea ce s-a întâmplat exact și acum nu face nicio declarație cu privire la aceasta.

(Dacă doriți să fiți notificați direct pe Whats App, atunci când apare o știre importantă, puteți intra pe grupul de Whats App al StiriDiaspora accesând următorul link-> https://chat.whatsapp.com/JJePx9Ood2XAgm8wytbimH )

Accidentul industrial a  fost raportat joi în jurul orei 14.15. O mare alarmă a fost imediat declanșată. Pe lângă pompierii, poliția și ambulanța, la fața locului a ajuns și un elicopter medical. Cu toate acestea, lucrătorii de ajutor nu l-au mai putut salva pe muncitorul român.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel