Olanda. Hoț român, prins în flagrant, sare pe geam și fuge în momentul arestării: Capturat după o urmărire ca în filme

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un hoț specializat în furtul din magazine a sărit pe geam și a fugit în momentul în care oamenii legii au vrut să-l rețină. Bărbatul, de origine română, a fost prins după o urmărire a poliției. Faptele s-au petrecut ieri într-un supermarket din Roosendaal, Olanda.

Polițiștii olandezi au arestat, duminică după-amiază, suspectul unui furt dintr-un supermarket din Roosendaal. Mai mulți polițiști îl căutau pe românul de 37 de ani după ce acesta a sărit pe fereastră și a fugit în momentul în care a fost arestat.

Bărbatul a fost prins de angajații unui supermarket în jurul orei 12.45 când a vrut să ia mai multe pachete de carne. Suspectul a fost apoi dus de către personal la un birou, de unde a fost ridicat de către polițiști. Cu toate acestea, bărbatul fără domiciliu stabil în Olanda, a reușit să fugă atunci când polițiștii au ajuns să îl aresteze.

A sărit pe o fereastră de la primul etaj al clădirii și a fugit în direcția Lyceumlaan. Ofițerii le-au dat colegilor lor descrierea suspectului, după care mai mulți ofițeri au pornit în căutarea acestuia. 

Hoț român, prins în flagrant, sare pe geam și fuge în momentul arestării

 

Ulterior, polițiștii l-au văzut pe suspect mergând pe jos. Bărbatul a luat-o la fugă din nou și a fost urmărit pe jos. Cu toate acestea, fugarul a fost repede prins din nou, deoarece a fugit în brațele altor ofițeri. Avea încă pachetele de carne în buzunare.

La secție, bărbatul a fost percheziționat, iar polițiștii au găsit o sumă mare de bani pentru care suspectul nu a avut nicio explicație. Prin urmare, bărbatul nu a fost acuzat doar de furt din magazine, ci și de spălare de bani. Atât carnea, cât și banii au fost confiscate de poliție.

Bărbatul a fost audiat în arestul ale poliției. Ulterior, procurorul i-a permis să plece. Poliția va întocmi un raport oficial împotriva bărbatului. De asemenea, el trebuie să se prezinte în instanță la o dată ulterioară.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel