Un ofițer a fraudat mai multe adrese de e-mail pentru a comanda bere gratis. Acesta a fost interzis pe vecie din poliție

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Foto: Unsplash
Foto: Unsplash

Un ofițer de poliție a primit interdicția de a mai fi polițist după ce a exploatat o aplicație bazată pe adresa de e-mail pentru a primi gratis 26 de halbe de bere în timp ce se uita la fotbal cu prietenii.

Paul Elliott (polițistul) și prietenii săi urmăreau victoria Angliei la Euro 2020 împotriva Germaniei la Loxley Sports Bar and Grill din Sheffield, în data de 29 iunie 2021, când au decis să profite de o ofertă promoțională Heineken.

Oferta dădea dreptul fiecărui client la o halbă gratuită, în schimbul furnizării unei adrese de e-mail și a altor detalii personale pe o aplicație de comandă de servicii la masă.

 

Un polițist a invemtat mai multe adrese de mail pentru bere gratis

 

Polițistul, care avea trei ani de serviciu - a dedus că aplicația nu a verificat adresele de e-mail, așa că a procedat la comandarea a 26 de halbe gratuite la masa lor folosind adrese și detalii inventate.

Un tribunal a decis joi, 17 noiembrie, că necinstea sa a reprezentat o abatere gravă și că ar fi fost concediat dacă nu ar fi demisionat deja din funcția de ofițer din Humberside.

Chelsea Brooke-Ward, din partea procuraturii, a declarat că Elliott a comandat halbele "deși știa foarte bine că este vorba de o singură halbă gratuită de persoană".

Avocata a spus că fostul ofițer a negat că a obținut 10 halbe gratuite pentru el și mai multe pentru prietenii săi. Heineken și-a dat seama în cele din urmă că a existat o problemă cu aplicația de verificare a adreselor de e-mail și a retras oferta.

 

Polițistul a mai avur probleme cu legea în trecut

 

Avocata a spus la audiere că Elliott a completat un formular de verificare în mai 2021 referitor la transferul său propus la forța Derbyshire, dar nu a inclus detalii cheie, inclusiv modul în care a fost suspect într-o anchetă penală.

Detaliile investigației nu au fost dezvăluite în timpul audierii, dar comisiei i s-a spus că nu s-a luat nicio măsură împotriva lui Elliott.

Brooke-Ward a spus că fostul polițist a omis, de asemenea, să dezvăluie o amendă pentru depășirea vitezei și că a primit un ultim avertisment scris pentru o problemă disciplinară, a cărei natură nu a fost, de asemenea, dezvăluită joi.

Președintele independent al comisiei, Nick Hawkins, a declarat că lui Elliott i se va interzice să mai fie ofițer de poliție în viitor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel