SPANIA - Un român A DISTRUS totul în jur: Era beat și DESCULȚ (VIDEO)

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Un șofer român a fost arestat în Spania după ce a accidentat grav șase persoane. Potrivit polițiștilor, el era băut și conducea desculț.

Nu mai puțin de șase persoane au fost rănite în această dimineață, în urma unui accident produs de un șofer român în cartierul Pino Montano din zona Ronda Urbana Norte de Sevilla, Spania. Incidentul s-a produs luni în jurul orei 10.30, fiind implicate un camion și două autoturisme. Camionul era condus de un cetățean de 52 de ani de naționalitate română.

Agenții Poliției din Sevilla, investighează accidentul care s-a produs luni în jurul orei 10:30, în runda Urbană de Nord a Sevilliei. Un camionagiu de naționalitate română a accidentat două mașini ce staționau la semafor și în care se aflau mai multe persoane. Șase oameni au suferit răni, fiind nevoie de îngrijiri medicale. Doi bărbați și patru femei cu vârste cuprinse între 39 și 61 de ani, pasageri în cele două autoturisme, au necesitat îngrijiri medicale, fiind transferați la spitale din Capitală, cu leziuni și politraumatisme.

 

Desculț la volan

 


Când s-au apropiat de conducătorul camionului, polițiștii au remarcat nu doar că acesta emana a alcool, dar nu avea pantofi în picioare, semn că a condus desculț camionul cu care a intrat în coliziune cu cele două autoturisme. Atunci când polițiștii i-au spus bărbatului că trebuie să fie testat cu aparatul alcool-test, acesta a refuzat categoric să se supună testării, astfel că oamenii legi s-au văzut nevoiți să îl rețină și să îl transfere în arest pentru a continua procedurile judiciare. Bărbatul român, în vârstă de 52 de ani a fost arestat pentru refuzul de a fi testat cu aparatul Breathalyzer, deși acesta prezenta semne clare de ebrietate. Mai mult, bărbatul a urinat pe el, văzând că agenții de poliție se apropie de el.

Bărbatul va fi anchetat nu doar pentru producerea accidentului. Se pare că autoutilitara pe care o conducea depășește tonajul maxim admis pe acel sector drum, astfel încât acesta va fi sancționat corespunzător și pentru acest fapt.

În timp ce medicii și pompierii au fost solicitați pentru a acorda celor șase persoane rănite primul ajutor, polițiștii au închis parțial circulația pentru a face primele cercetări la fața locului și a analiza circumstanțele în care s-a produs accidentul rutier. Traficul a fost reluat după procedurile necesare de investigare a accidentului rutier, iar camionul a fost îndepărtat de pe carosabil de o macara de mare tonaj, după ce zeci de minute în șir s-a circulat cu dificultate.

„În acest moment, o echipă de investigare a accidentelor rutiere a Poliției Locale lucrează la caz pentru a clarifica circumstanțele din jurul acestui eveniment“, au declarat oficiali din cadrul anchetei.

 

Sursa: http://elcorreoweb.es

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel