Oana Stănciulescu: PSD vrea să blocheze Europa. Viorica Dăncilă, deși nu mai este o adolescentă, nu a învățat!

Oana Stanciulescu |
Data publicării:

Rovana Plumb, propunerea României de comisar european, a fost respinsă de comisia juridică a Parlamentului European, „cu o largă majoritate”. În loc să le fie rușine, Dăncilă și ai ei vor să blocheze Europa, spune jurnalista Oana Stănciulescu pentru STIRIDIASPORA. 

"Nicio urmă de demnitate nu s-a văzut la PSD-iști după anunțul primit de la Bruxelles. Nu doar că nu și-au cerut scuze că au adus ei singuri, ei cu mâna lor, în discuție problemele pe care societatea românescă le semnalează de 3 ani. Dacă cineva din Europa nu a fost atent la corupția din România, a aflat astăzi grație ...PSD. Cum e posibil așa ceva? Iată că este.

După o astfel de veste, așadar, vine ditamai președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, să anunțe Bruxelles-ul, de la înălțimea funcției, că PSD are "alți 10 oameni pe care îi poate propune". Cum ar veni, fiți pe fază că un lot de 10 sau de 50, poate de 100 de psd-iști vor fi trimiși cu avioanele la Bruxelles să-i vedeți. Din experiența ultimilor ani, dacă s-ar întâmpla așa, PSD va bloca Europa. Nu le-a ieșit din prima nici cu primul ministru, și-au dat jos două bucăți până la Viorica, și nici ea nu mai stătea mult dacă Liviu nu lua drumul Jilavei. Cum credeți că vor nimeri, vor găsi comisarul în PSD, în primii 10 anunțați de Ciolacu? Nu și-au propus să blocheze doar România, acum blochează și Europa.

În altă ordine de idei, Dăncilă ar trebui să demisioneze, după discursul duplicitar pe care și l-a însușit. Dacă Kovesi producea daune pentru că în viitor s-ar putea întâmpla ceva, cum procedăm cu prezentul, ce ne facem cum cu Rovana Plumb?

Deși nu mai este o adolescentă, Viorica Dăncilă nu a învățat că fiecare mizerie se va întoarce împotriva ei. Turul doi al alegerilor prezidențiale se îndepărtează din ce în ce mai mult de Dăncilă", a spus Oana Stănciulescu pentru STIRIDIASPORA.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel