Oana Pellea: A MURIT... atât. Stați liniștiți

Narcis Popa |
Data publicării:

Oana Pellea spune că în România democrația a murit. Vedeta reacționează astfel după aflarea veștii că judecătorea care-l anchetează pe Liviu Dragnea ar fi fost amenințată.  

"Stați liniștiti romani! Totul e perfect. Nu se întâmpla nimic. A murit democrația, atat... Nimic grav....Am pierdut tot ce am câștigat in 30 de ani... Nu i grav...S a ales doar praful de statul de drept. Atât ! Chiar dacă politica mondiala se face peste capul nostru...și suntem DIN NOU vânduți ...pe mine ma doare Pasivitatea poporului meu. Asta ma doare cel mai tare. Deșteaptă te romane...nu funcționează...din păcate. Romanii rămân in "somnul cel de moarte"..." este mesajul Oanei Pellea.

Jurnalista Ondine Gherguț a scris pe Facebook despre presiunile extraordinare ce ar fi fost făcute de Secția de investigare a magistraților pentru a prelua de la DNA dosarul în care este anchetat Liviu Dragnea. Mai mult, Alexandra Lăncrănjan, procurorul care îl anchetează pe Liviu Dragnea ar fi fost amenințată cu pușcăria. Totul ar fi mers chiar mai departe și ieri, un procuror din cadrul Secției de investigare a magistraților (SIIJ) s-a deplasat personal la sediul DNA pentru a cere dosarul Tel Drum, în care este vizat liderul PSD, Liviu Dragnea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel